Zo leuk kan online daten zijn!

Dat online dating via DatingEasy.nl succesvol kan zijn, bewijzen onderstaande succesverhalen die opgestuurd zijn door deelnemers zelf.

Het eerste contact via de site, de eerste echte kennismaking, de vervolgafspraakjes... allemaal verschillende verhalen van verschillende mensen die hebben geleid tot onderstaande successen!

Succesverhalen

Door toeval een bekende tegen gekomen op de site. Na enkele chats leek het te klikken. We hebben wat afgesproken, en ook dat klikte. De wonderen zijn de wereld nog niet uit!
Sjaak & Grietje
Via jullie site bijna alleen maar leuke serieuze chats gehad. En toen heel romantisch mijn huidige soulmate ontmoet. Een zeer goede klik en match, alleen moest even de afstand overwonnen worden. Maar liefde overwint die afstand. Hopelijk voor de rest van ons leven. Mijn lijfspreuk: eerlijk zijn duurt het langst en levert het beste resultaat. Ook in foto's!
Marcia & Henk
ik heb Marco hier leren kennen en we hebben het fijn samen na een moeilijke start. Maar nu hebben wij elkaar gevonden en bouwen we rustig aan een toekomst samen. Hij neemt mij zoals ik ben en wij zijn heel blij met elkaar.
Marijke & Marco
Paar dates gehad. Helaas de ware nog niet gevonden. Maar wel de voorpret van het chatten, elkaar leren kennen en de spanning van de echte date. Ik blijf het geweldig vinden. Zolang je erin staat dat het of een avond bankhangen voor tv is of een drankje doen met een aardige man dan is er niks verloren toch?
Els
Ik had nooit meer verwacht een man te vinden via internet. Na heel veel dates en veel teleurstellingen heb ik eindelijk een man gevonden die echt en oprecht voor mij wil gaan! Ik hoop dat nog meer mensen het geluk hier mogen vinden! Dank dat jullie bestaan!
Noor & Peter
Ik had nooit echt geluk in de liefde dus ik dacht laat ik eens een datingsite proberen. Ik heb gezocht op het internet en ik zag een datingsite die was aanbevolen, dus ik dacht 'ik probeer dit 1 keertje en als het niet lukt geef ik het op'. Na nog geen twee dagen aangemeld te hebben gestaan op deze datingsite kreeg ik een berichtje van Jim. Nadat ik het berichtje van Jim had gelezen was ik al erg geïnteresseerd. Ik keek elke dag of ik weer een berichtje terug kreeg van hem en ja hoor, elke keer toen ik online kwam had ik wel 1 of 2 berichtjes van hem. We raakten steeds meer aan de praat en we merkten allebei dat we steeds meer interesse en gevoelens voor mekaar kregen. Van e-mailen werd het sms'en en daarna zelfs bellen. Toen dachten we allebei, als we elkaar zo leuk vinden waarom dan niet afspreken. Dus dat deden we en meteen op de eerste date was het liefde op het eerste gezicht.
Fay & Jim
Ik ben heel blij dat ik hier mijn partner gevonden heb. Als ik met hem ben, ben ik heel gelukkig. Hij past gewoon bij me. Dankzij jullie heb ik Alex gevonden en ik heb vlinders in mijn buik na een heel lange tijd! Dank jullie wel.
Gina & Alex
Nooit gedacht dat ik op deze weg zo'n geweldig mens als Paul zou leren kennen.Wel gehoopt natuurlijk! Hij was mijn match volgens jullie en het is zo. Heel eenvoudig gezegd, maar kon niet beter op alle vlagden. Wij hadden gisteren onze eerste date nadat wij een hele week met elkaar gebeld hadden. We zijn verliefd en we hebben besloten samen verder te gaan.
Conny & Paul
We kenden elkaar al en wonen maar 3 straten bij elkaar vandaan. We wisten nooit van elkaar dat we vrijgezel waren. En zijn nooit echt met elkaar aan de praat geraakt. Dankzij deze site zijn wij wel met elkaar in contact gekomen en nu kunnen we geen dag zonder elkaar! Wij zijn allebei echt erg gelukkig en hebben onze droom partner gevonden. Het lijkt wel alsof we al jaren samen zijn, zo goed voelt het!
Suzanne & Hendrik
Successverhaal van Jen & Eric
Voor het eerst op jullie site en dan binnen twee weken de ware te vinden. Nooit gedacht...wel gehoopt! Dank voor het bestaan ervan. Ik wens dat eenieder dat mag overkomen. Ik heb mijn soulmate gevonden, dank jullie wel!
Jen & Eric
Er is een bloem gaan bloeien. Dat wat je niet meer verwacht. Wij hebben de vlinders weer gevonden. Na ons beider verdriet. Nu staat er weer een toekomst open. We gaan samen bouwen aan iets moois. Door jullie datingsite is dit gelukt. Tegen eenieder wil ik zeggen,schrijf je in. Ook voor jou is er een nieuwe "Liefde".
Aly & Harm
Ik heb op de site een leuke vrouw gevonden en het klikte meteen. Na een maand woonden we samen en het gaat heel erg goed. Ik ben blij dat ik die stap hebt gezet want ik zag er eerst tegen op. Maar toen ik haar zag was ik gelijk verliefd en zij op mij. Ik hoop dat we nog heel veel jaren samen zullen zijn, met veel geluk en gezondheid. Ik wil hierbij de site bedanken.
Ad & Daniella
Ik heb via jullie de liefde van mijn leven gevonden. Drie weken geleden heb ik hem aangeklikt en een paar dagen daarna hebben we elkaar ontmoet en nu twee weken later zijn we stapel verliefd op elkaar. Bedankt!
Helma & William
We hebben elkaar hier ontmoet en hebben vanaf het begin een klik. We zijn helemaal gek op elkaar en hebben zelfs al toekomstplannen. Wordt vervolgd...
...Mijn vriend en ik staan al bij jullie in de succesverhalen. Inmiddels verwachten we over 5 weken ons eerste kindje samen. Dankzij jullie zijn we elkaar tegen gekomen en we zijn jullie erg dankbaar.
Dorise & Edwin
Graag wil ik mijn ervaring en succes vertellen, zodat andere zoekenden niet opgeven.
Allereerst wil ik beginnen met het zeggen dat jullie site mij als meeste heeft aangetrokken.
De personen die erop staan, kwamen mij eerlijk en vertrouwelijk over. Zeker na het maken van contact. De contacten zijn zowel schriftelijk als persoonlijk geweest en daarbij bleken het serieuze zoekers te zijn. Dit was voor mij een prettige ontdekking aangezien ik al via andere sites minder eerlijke ervaringen heb gehad.

Nu, via jullie, heb ik verschillende ontmoetingen gehad en ben momenteel heel gelukkig met mijn date. Ook zonder foto (deze had hij niet geplaatst) zijn wij in contact gekomen en hebben inmiddels een fijn en intensieve vriendschap. We hopen op een lang samenzijn en werken er alle twee aan om elkaar gelukkig te maken
Wij wensen iedereen hetzelfde toe. Heel veel succes en bedankt!
Ina & Jan
Voor ons is het zeker een succes verhaal! Vorig jaar elkaar voor het eerst ontmoet in Venlo, het was meteen liefde op het eerste gezicht. Na een geweldig weekend bleef ik in mijn woonplaats Venlo, en hij ging weer terug naar Alkmaar,
Maar al na 2 maanden ben ik bij hem in de buurt gaan wonen. Nu bijna een jaar later zijn we nog steeds verliefd en maken plannen om samen te gaan wonen. Onze kinderen vinden het allemaal geweldig. We zijn nu een groot gezin met 4 kinderen en 6 kleinkinderen. Bedankt!
Atie & Theo
Successverhaal van Lianne & Roy
"Wat leuke contacten, zeker geen vaste relatie." Dat was de reden dat ik me inschreef. Bewust gekozen voor deze site, omdat ik alleen maar mensen wilde leren kennen die niet te ver weg woonden.
Ineens was er iemand die snapte dat ik niet op zoek was naar een vaste relatie. Gelukkig, dan kon ik ook geen valse verwachtingen kweken.
Beetje gek, als je iemand niet kent en dan wel meteen de eerste avond vier uur aan het chatten bent. De tweede avond verliep niet veel anders dan de eerste.
En na lang wikken en wegen toch ook maar gebeld. Hij was niet langer een "chatmaatje" en werd nu een echte persoon, met een stem en gevoelens.
Vijf uur hebben we die eerste keer aan de telefoon gezeten en die dag erna nog langer.
Het was te laat, niks “leuke contacten”. Ik was bezig verliefd te worden op iemand die ik nog nooit had gezien, hoe bizar! En hij had precies hetzelfde probleem. Daar gingen we met onze uitspraken dat we niet op zoek waren naar vastigheid.
Hoe onvermijdelijk, we wilden elkaar zien. Kijken of die klik er ook zou zijn “in real life”.
We hebben echt de dagen en uren afgeteld, maar eindelijk was het zover; we gingen elkaar ontmoeten! Met zwaar knikkende knieën en bevend over mijn hele lijf zag ik hem aan komen lopen en ik wist het….dit is hem. Ook hij kon niet stoppen met shaken en bleef me stralend aankijken; er was geen ontkomen meer aan; we waren verliefd!
We zijn er allebei zeker van; dit is de persoon waar ik de rest van mijn leven mee wil doorbrengen.
Wij hebben er geen andere woorden voor dan: apart, bijzonder, wonderlijk, maar vooral uniek!
Lianne & Roy
Successverhaal van Mattia & Kees
Na een relatie van ruim 4 jaar die op een vervelende manier was geëindigd durfde ik het eigenlijk niet meer aan om aan een nieuwe relatie te beginnen. Inmiddels was ik alweer bijna een jaar alleen. Tijd dus om niet langer bij de pakken neer te zitten, maar eens vooruit te gaan kijken. De eerste week had ik wel leuke contacten, maar niet het idee dat de ware ertussen zat. Toen kreeg ik een berichtje van Kees met een uitnodiging voor de chat. Vanaf het eerste gesprek voelde alles heel vertrouwd en een week later stond Kees met een grote bos bloemen voor de deur. Het is inmiddels alsof we elkaar al jaren kennen. Als we met anderen over onze prille relatie praten, zegt iedereen dat we lopen te stralen. Voor ons is onze zoektocht geëindigd. Wij weten dat we bij elkaar horen. Of het toeval is weten we niet, maar bedankt dat we door jullie elkaar hebben gevonden.
Mattia & Kees
Wij hebben elkaar via deze site ontmoet. Toen ik haar op de site zag, dacht ik "ja dat is mijn match, precies waar ik naar op zoek ben". Heel snel spraken we elkaar via de chat en voor we het wisten hadden we onze eerste echte date. Spannend zo'n eerste date, maar bij de eerste blikken waren we beiden verkocht. We zijn samen een mooi stel en wilden dit ook met jullie delen want dankzij de site hebben we elkaar ontmoet!
Jazmine & Martin
Ik maakte een profiel aan in de hoop een leuke deelnemer te vinden. Ik geloof niet zo in het zoeken naar een partner maar meer in het toevallig tegen het lijf lopen. Ik heb echter toch een poging gewaagd. Na een tijdje kreeg ik een leuk berichtje. Ik zag zijn profielfoto en had al een zeer goed gevoel. Net of we elkaar al kenden. Na een tijdje mailen en bellen, kwam dan eindelijk de afspraak. In één woord geweldig! Ik voelde me helemaal thuis bij hem en er was gelijk een klik. Het is magisch, alles klopt. Ik durfde nooit in de toekomst te kijken, was bang voor wat er kon gebeuren. Nu doe ik het wel en weet ik dat het geweldig word. We willen met elkaar het leven delen. Nooit verwacht wel gehoopt en dus uitgekomen, en dat dankzij jullie. Wij gaan samen met de kinderen een geweldige toekomst tegemoet.
Onze dank aan jullie en de andere deelnemers wensen wij heel veel succes. Geef de moed nooit op, de ware bestaat en ooit kom je diegene tegen.
Wendy & Wim
Wat een ongelooflijk makkelijke dating-site is dit en wat kan je snel resultaten boeken.
Echt heel wat makkelijker dan bij concurrenten waarbij de "passende" relatie voor je op een lopende band gezet wordt.
Je moet zelf op zoek naar de deelnemer die het beste bij je past, maar het resultaat is er dan wel.
Bij ons is alles heel makkelijk gegaan: soepel en verrassend! Op de dag van inschrijving op jullie dating-site heb ik, na een aantal profielen gelezen te hebben, de ware gevonden. Slechts eenmaal serieus gereageerd op een profiel met foto en na het tweede bericht een innig contact opgebouwd.
Vanaf dag 1 is er zo'n intense liefde dat het bijna onmogelijk lijkt dat we elkaar ooit nog verlaten.
Wij willen dan op jullie organisatie proosten en op de liefde die zo mooi opbloeit.
Zonder jullie hadden we elkaar nooit ontmoet!! Jullie site hebben we intussen bij vrienden en collega's aanbevolen.
Roos & Aris
Via jullie site ben ik de liefde van mijn leven tegen gekomen. We hebben elkaar 4 maanden geleden voor het eerst ontmoet en vanaf die dag zijn we onafscheidelijk. We wonen nu al samen en het gaat super goed. Ik raad alle eenzame mensen aan via deze weg op zoek te gaan. Het leven krijgt weer kleur!
Heel erg bedankt!
Jurgen & Pascha
Successverhaal van Carla & Rob
Nou daar zat ik dan me 's avonds te vervelen toen ik jullie reclame zag. Ik wilde wel serieus zijn
dus ik schreef me in en vertelde in mijn profiel precies wat ik wel en niet wilde, vergezeld van een foto in de hoop dat er iemand op zou reageren. Ik was benieuwd of ik nog goed in de markt lag. Ik kreeg veel reacties wat me veel zelfvertrouwen gaf. Toen kwam er iemand op mijn pad die na een telefoongesprek van anderhalf uur toch wel veel indruk op me maakte.
Dus die wilde ik ook wel eens in levende lijve zien. Toen was ik verkocht en nu wil ik dag en nacht met hem delen.
Ik wil jullie heel hartelijk bedanken want ik heb door jullie mijn prins op het witte paard gevonden.
Carla & Rob
Dinsdagavond eerste contact via jullie dating-site. Woensdag eerste telefoongesprek van 45 minuten. Donderdag afspraak gemaakt voor zondag bij mij thuis en in de middag haar
naar huis gebracht. Nu na 14 dagen, vermaken wij ons prima.
Dankzij deze site hebben we elkaar gevonden en hebben we inmiddels al verdere plannen.
Bertus & Erna
Al bij de eerste kennismaking via de datingsite bleken we vlak bij elkaar te wonen. Na de eerste ontmoeting klikte het voldoende voor een volgende en een volgende en een volgende.Inmiddels hebben we sinds 2 maanden een relatie en maken we plannen voor een toekomst samen.
Yvonne & Hendri
Wij hebben goed kunnen converseren met elkaar en elkaar ook al ontmoet.
Voorlopig blijven wij goede vrienden en zullen zien wat de toekomst ons brengt. Mvg, Louis
Louis & Rebekka
Ik was op bezoek bij mijn zoon in Enschede. We waren wat aan het surfen op internet en bij toeval kwamen we op de deze site. Mijn zoon zei: "waarom schrijf je je niet in?". Ik ben weduwnaar en dacht "waarom ook niet". Hij heeft mij aangemeld en mijn profiel ingevuld. Ik heb iets van 190 reacties gehad op mijn profiel. De eerste die vroeg of ik nader contact wilde, was Linda. Al snel na het eerste contact zijn we gaan chatten. Daarna volgde MSN, telefonisch contact en een date. Wij zijn nu verliefd op elkaar en komen zoveel als mogelijk bij elkaar. Zo zie je maar weer dat iets wat je eigenlijk niet van plan was, toch uit kan lopen op iets moois! Ik ben nu na een zeer moeilijke tijd weer gelukkig en hoop dat dit nog tot in lengte van jaren zo zal blijven. Martin
Martin & Linda
Zo kan het dus, ongelofelijk! Afgesproken na een enkele mail om elkaar te zien. Ik gespannen natuurlijk in de auto op weg naar de plaats van ontmoeting. Even mijn auto wegzetten in de garage waar ik altijd parkeer als ik in de stad ben. Vol twijfels, "wat zal ik aantreffen?", stelde een mooie, besnorde, lief ogende man zich voor en haalde koffie. Het gesprek verliep bijzonder vlot en we besloten, omdat we nog niet uitgesproken waren ergens anders te gaan eten. Wat was het gezellig en ik vergat de tijd en ging helemaal op in mijn date. Na verloop van tijd moest ik naar een zekere plek en eenmaal daar in de wat koele ruimte aangekomen om even rustig mijn ding te doen schoot me ineens in de gedachten dat ik niet wist tot hoe laat ik de auto uit de garage kon halen. Helaas, hek ervoor alles afgesloten, tot morgen. Kinderen of vriendin bellen? Hij, Rien was onweerstaanbaar en we slapen nu regelmatig bij elkaar en genieten. Het heeft zo moeten zijn! Groetjes, Felice
Felice & Rien
Ben in contact gekomen met Yvonne en na drie dagen zijn we uit eten gegaan. Ik heb haar de dinsdag erna bezocht. Ik ben verliefd!
Hein & Yvonne
We hebben elkaar ongeveer 2 weken geleden leren kennen via deze site. Ik kreeg een berichtje met een hele lieve tekst en dat hij misschien te oud was voor me. Nou, integendeel hoor hahah. Meteen gereageerd natuurlijk en na 4 uur te hebben gekletst hebben we MSN-gegevens uitgewisseld.
Ik wist meteen: "dit is hem". We hebben iedere dag wel een paar uur contact gehad en het was net of we elkaar al jaren kenden! Na een paar dagen hebben we ook onze telefoonnummers gedeeld. Na een week zat ik al bij hem op de bank. En weer een week later is hij al een weekend bij mij geweest. We vinden elkaar echt heel erg leuk, het klikt geweldig en we hebben veel gemeen met elkaar. Zoals wij het noemen: het was LIEFDE OP HET EERSTE BERICHT! Wij hopen nog vele jaren gelukkig te zijn.
Arti & Lisa
Successverhaal van Trudeke & John
Beste redactie, graag wil ik mijn ervaring op papier zetten. Door vriendinnen werd me aangeraden me in te schrijven bij deze site. Eerst vond ik dat niets, maar na aandringen heb ik mijn stoute schoenen aangetrokken. In eerste instantie kreeg ik veel reacties maar er was niemand waarvan ik dacht: "dit is hij". Er was wel een foto die er uitsprong, vooral de ogen maakte mij nieuwsgierig. Ook John had mij ontdekt en wilde meer van mij weten. Ik heb nog een paar dagen de boot afgehouden maar er was iets wat mij nieuwsgierig maakte. Ik heb toen contact gezocht en we gingen aan het mailen. Daarna hadden we telefonisch contact en het voelde allemaal erg vertrouwd. We hebben op een gegeven moment afgesproken en toen we elkaar zagen was er iets, een klik, vertrouwd en net of we elkaar al heel lang kende. Maar ook voelde het als iets heel nieuws. We zijn nu al een aantal weken verder en zijn elk weekend bij elkaar. Het voelt heel goed. We zijn hevig verliefd we lijken wel een stelletje van 16 jaar!
Trudeke & John
We hebben al twee dates gehad, en het klikt heel goed!
Sorbrose & Patrick

Zelf een succesverhaal melden?

Vertel ons je persoonlijke verhaal!